Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından “Yükseköğretimde “Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı” Konferansı Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2020-21 bahar dönemi bilimsel, sosyal ve toplumsal katkı etkinlikleri kapsamında “Yükseköğretimde “Kalite Güvence Sistemi ve Öğrenci Katılımı” adlı konferans yapıldı.

Çevrimiçi olarak yapılan ve konuşmacı olarak Yükseköğretim Kalite Kurulu Akademik Uzmanı ve Öğrenci Komisyonu Akademik Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gonca Uludağ ve Yükseköğretim Kalite Kurulu Öğrenci Üyesi ve Öğrenci Komisyonu Başkanı Mehmet Bora’nın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü  Prof. Dr. A. Ercan Ekinci,  Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer, Sağlık Bilileri Fakültesi öğretim elamanları ve öğrenciler katıldı.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Sebahat Atalıkoğlu Başkan  ve Öğr. Gör. Demet Güneş’in  moderatörlüğünü yaptığı konferansta Yükseköğretimde kalite kültürünün yaygınlaşması, kalite süreçlerinin içselleştirilmesi ve öğrencilerin kalite sistemlerine katılımlarının artırılmasına yönelik bilgiler verildi.