Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ı Makamında Ziyaret etti.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında  genç üniversite olarak eşleştirildiğimiz Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Mehmet  Cahit Güran’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Genç Üniversite Olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve kıdemli Hacettepe Üniversitesi arasındaki işbirliği konuları görüşüldü. Üniversitemiz hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Akın Levent,  Hacettepe Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’a proje kapsamında Hacettepe Üniversite ile eşleştirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Güran da ”Hacettepe Üniversitesi, genç üniversite olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine  her zaman yol gösterici ve ışık tutucu olacaktır. Bu proje ile iki üniversitenin de  bilime ve eğitime katkı  sağlayacağına ve birlikte bilime, eğitime ve üniversitelerin bilinirliğine yönelik çok büyük adımlar atacağına inanıyorum. Bu eşleştirmenin her iki üniversitesi için de hayırlı olmasını dilerim” dedi.