Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi Tarafından “Uzaktan Eğitim Sürecinin Değerlendirilmesi” Çevrimiçi Paylaşım Toplantısı Yapıldı.

Üniversitemiz Engelli Öğrenci Birimi tarafından bu dönem ikincisi düzenlenen “Uzaktan Eğitim Sürecinin  Değerlendirilmesi”  çevrimiçi paylaşım toplantısı gerçekleştirildi.

Düzenlenen çevrimiçi paylaşım toplantısına Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Engelli Öğrenci Birimi üyelerinden Psikolog Esra Demirel ve Dr. Öğr. Üyesi Tuncay Polat ve Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi üyelerinden Öğr. Gör. Serkan Şahin, Eczacılık Fakültesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Yalçın Ereoğlu ve öğrenciler katıldı.

Toplantıda dönem sonu itibariyle öğrencilerimizin uzaktan eğitimle ilgili yaşadıkları sorunlar ve çözüm yolları konuşuldu.