THY Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Birdal, Öğrenciler ile Bir Araya Geldi

Üniversitemiz Sivil Havacılık Yüksekokulu  ve Meslek Yüksekokulu  tarafından Havacılık Sohbetleri-2 adlı konferans düzenlendi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen ve THY Yönetim Kurulu Üyesi DHMİ Eski Genel Müdür Orhan Birdal’ın konuşmacı olarak yer aldığı konferansa Üniversitemiz  Genel Sekreter Yardımcısı Rıfkı Erdem, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Harun Yılmaz,  Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Tevhit Kahraman, akademik ve idari personel, EBYÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu  ve MYO  Kabin Hizmetleri, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği ve Uçak Teknolojisi bölümü öğrencileri katıldı.

Konferansta THY Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Birdal, pandemi ve öncesi sivil havacılık sektöründe yaşan gelişmelere değinerek, havacılık sektöründeki deneyimlerini öğrencilerle paylaştı. Program sonunda Birdal, öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.