Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Tercan MYO’u Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tercan MYO’na ziyarette bulundu. Gerçekleşen ziyarette Meslek Yüksekokul Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Orman ile birlikte akademisyenler ve idari personel hazır bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Tercan  Meslek Yüksekokulunda bulunan Rektörümüz, Tercan Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Kamil Orman ile okul hakkında görüşerek okul hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Aynı zamanda öğrenciler ile de görüşme fırsatı bulan Rektörümüz onlar ile sohbet ederek, üniversitemiz ve Tercan  Meslek Yüksekokulu hakkındaki görüşlerini dinledi.  Öğrencilerimiz de Rektörümüzün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’ e teşekkürlerini ilettiler.