Rektörümüz Anadolu Üniversiteler Birliği (AÜB) Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşım Toplantısına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Anadolu Üniversiteler Birliği Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşım  Toplantısına katıldı.

Malatya İnönü Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programa İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muhsin Kar, Anadolu Üniversiteler Birliği Dönem Başkanı ve Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Mehmet Kul, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve AÜB üyesi diğer üniversitelerin  rektörleri ve akademisyenler katıldı. Toplantıda Rektörümüze Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve Prof. Dr.  Adem Başıbüyük ile Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Kürşat Öksüz ve Kalite Koordinatörlüğü üyesi Öğr. Gör. Nilgün Nursu Tekay da eşlik etti.

Toplantıdan önce Turgut Özal Kongre ve Kültür Merkezi’nde Kurumsal Akreditasyon Belge Takdim Töreni gerçekleştirildi. Düzenlenen törende yapılan açılış konuşmalarının ardından İnönü Üniversitesine “Kurumsal Akreditasyon Belgesi” takdim edildi. Daha sonra  “Anadolu Üniversiteler Birliği Kurumsal Akreditasyon Süreci Tecrübe Paylaşım Toplantısı” ile devam eden  programda Anadolu Üniversiteler Birliğini oluşturan üniversite temsilcileri ile  “kurumsal akreditasyon” konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.