Rektörümüz “MEŞVERET TERCAN” Toplantısına Katıldı

Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas’ın başkanlığında Erzincan Milletvekili Burhan Çakır, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Tercan Kaymakamı Musa Kazım Çelik, Tercan Belediye Başkanı Lokman Gültekin, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, AK Parti Erzincan İl Başkanı Mehmet Cavit Şireci, Yatırımcı Kurumların İl Müdürleri, belde belediye başkanları, Siyasi Parti İlçe Temsilcileri, Tercan İl Genel Meclis Üyeleri, Muhtarlar, Kanaat Önderleri ve vatandaşlarımızın katılımıyla “MEŞVERET TERCAN” toplantısı gerçekleştirildi.

MEŞVERET ERZİNCAN Projesi’nin beşinci toplantısı ilimiz Tercan İlçesinde düzenlendi. Proje kapsamında Tercan İlçesi’nde bir dizi ziyaretler sonrasında Tercan Mamahatun 17 Şubat Ortaokulu Toplantı Salonu’nda toplantı gerçekleşti. Toplantıda, ilçedeki hizmetler, çalışmalar ve talep edilen yatırımlar ile ilgili sunumlar yapıldı. Sorunların çözümü ve taleplerin karşılanması ile ilgili olarak kurum yöneticileri, kurumlar tarafından yapılan, devam eden, planlanan veya yapılabilecek çalışmalar hakkında gerekli bilgilendirmelerde bulundular.