Rektörümüz Bayburt Üniversitesi “Kalite Ve Akreditasyon Bilgilendirme Semineri” Programına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Bayburt Üniversitesinin eğitim-öğretim ve araştırma faaliyetleri ile idarî hizmetleri gelişimine yönelik olarak düzenlediği “Kalite ve Akreditasyon Bilgilendirme Semineri”’ne katıldı.

Bayburt Üniversitesi Kalite ve Akreditasyon Bilgilendirme Semineri için Bayburt ‘ta bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ver beraberinde seminere katılan Avrasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kenan İnan ve Gümüşhane Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Halil İbrahim Zeybek, Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e makamında ziyarette bulundular.

Ziyarette Rektör Levent ve diğer rektörler,  Rektör Türkmen ile bir süre sohbet ettikten sonra bölge üniversiteleri ile etkin ve sürekli işbirliği konuları üzerine istişare yaptılar. Ziyaret sonunda Rektör Türkmen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkürlerini iletti. Ziyaret karşılıklı hediye takdimi ile son buldu.