EnglishTurkish

Öğrencilerden Trafik Kazalarına Karşı Farkındalık Etkinliği

Üniversitemiz Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitim Bölümü öğrencileri tarafından trafik kazalarına karşı farkındalık programı gerçekleştirdi.

Cumhuriyet Meydanında gerçekleşen etkinlikte öğrenciler, uygulamalı olarak trafik kazalarının önüne geçilmesi için farkındalık yaratma adına drama gerçekleştirdiler.

Gerçekleşen etkinlik hakkında bilgi veren ve trafik kazalarını önlemede eğitimin önemine değinen Eğitim Fakültesi Öğretim görevlisi Önder Yıldırım, son zamanlarda trafikte yaşananlar kazalarda ölüm oranları ve yaralanmaların fazla olmasından dolayı böyle bir farkındalık etkinliği düzenlediklerini dile getirdi. Bu nedenle öğrencilerin ışıklarda 15 dakikalık periyotlar halinde ellerinde pankartlarla, küçük bir drama sergisi gerçekleştirerek konuya dikkat çekmek istediklerini  belirtti.