“Kurumsal İletişim” Konferansı İçin Üniversitemizde Bulunan Prof. Dr. İzzet Bozkurt Rektörümüzü Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kurumsal İletişim” ve ”“Kalite Yönetim Sistemi” temalı konferanslar için Üniversitemizde bulunan  İbn Haldun Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve İletişim Fakültesi Dekanı   Prof. İzzet Bozkurt, Rektörümüzü ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcısı ve Kalite Birim Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci,  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Kalite Koordinatör Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Serdar Toksoy da hazır bulundu.

Prof. İzzet Bozkurt ile bir süre sohbet eden Rektör Levent,  kurumsal iletişimin kamu kurumları açısından büyük bir önem taşıdığını belirterek, bu tür programların üniversitemizde yapılmasının personelimiz ve kurum kimliği açısından son derece faydalı olacağı inancında olduğunu dile getirdi.  Rektör Levent, son olarak üniversitemize gelerek konferans veren Prof. Dr. İzzet Bozkurt’a katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.  Sayın Bozkurt da  Erzincan’da ve Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ailesi ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek üniversiteye davet edildiği için teşekkürlerini iletti.