Hacettepe Üniversitesi’nden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanından Rektörümüze Ziyaret

YÖK Anadolu Projesi kapsamında Üniversitemize gelen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Bölümünden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Üniversitemiz Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette, ziyaretçilerle bir süre sohbet eden Rektör Levent, YÖK Anadolu Projesi kapsamında kardeş üniversitemiz olan Hacettepe Üniversitesi ile “tıp” alanında yapılan ve yapılacak olan çalışmalar hakkında bilgi alış-verişinde bulundu. Ziyaret sonrası Rektör Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Prof. Dr. Göknur Haliloğlu’na hediye takdim etti. Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu ve Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı da göstermiş olduğu nezaketten dolayı Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e teşekkürlerini ilettiler.

YÖK Anadolu Projesi kapsamında Üniversitemiz ile Hacettepe Üniversitesi kardeş üniversite olmuştu. Bu bağlamda Üniversitemize gelen Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Nörolojisinden Prof. Dr. V. Göknur Haliloğlu, Üniversitemiz Tıp Fakültesi Çocuk Bölümü doktorlarıyla bilgi paylaşımında bulundu, Tıp Fakültesi öğrencilerine ders verdi ve alanıyla ilgili bölümlerde hastaları, hastanede muayene etti.