EnglishTurkish

Erzincan Kent Konseyi ve Üniversite İşbirliğine Yönelik İstişare Toplantısı Yapıldı

Erzincan Belediyesi  Aş Evi’nde  “Kent Konseyi  ve Üniversite İşbirliği “ne yönelik istişare toplantısı gerçekleşti.  Gerçekleşen toplantıya, Erzincan Belediye Başkanı Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük,  Genel Sekreter Doç. Dr. M.  Cihat Özgenel, Erzincan Kent Konseyi Başkanı Hikmet Köksal, üniversitemiz öğrenci kulüp danışman ve temsilcileri katıldı.

Kent Konseyi ve üniversite işbirliği ile yapılacak proje ve faaliyetlerin görüşüldüğü toplantıda Üniversitemiz Üst yönetimi, öğrenci  kulüp temsilcileri ile fikir alışverişinde bulunulurken ayrıca  kent konseyi ve üniversite arasında  bu tür görüşmelerin devam edeceğinin ve ortak projeler üretileceği konusu görüşüldü.