EBYÜ ile Dokuz Eylül Üniversitesi Arasında İş Birliği Devam Ediyor

Üniversitemiz ile Dokuz Eylül Üniversitesi arasında 2019 yılında imzalanan akademik kültürel ve sportif alanlarında kardeş üniversite protokolü çerçevesinde iş birliği devam ediyor.

İmzalanan protokol çerçevesinde Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, Kültür Spor Şube Müdürlüğü temsilcileri Ali Sabahattin Saygın ve Nusret Eryaman Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ile birlikte Rektörümüzü ziyaret etti.   Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Dokuz Eylül üniversitesi temsilcileri ve Dekan Şat,   işbirliği çerçevesinde gerçekleşecek sportif faaliyetler konusunda Rektörümüze bilgi sundular.

İki üniversitesi arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında Dokuz Eylül Üniversitesinden gelen 20 kişilik öğrenci grubuna Ergan Dağı’nda Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve ekibi tarafından ücretsiz kayak eğitimi verilmektedir.