EBYÜ Genç Kızılay Gönüllüleri Rektörümüzü Ziyaret Etti

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Genç Kızılay Gönüllüleri Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Genç Kızılay ekibi, Rektörümüzü topluluk olarak yürüttükleri faaliyetler ve planlanan yeni çalışmalar hakkında bilgilendirdi. Ekip ile bir süre sohbet eden Rektör Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Türkiye’nin en önemli yardım kurumları arasında yer alan Türk Kızılayının yürüttüğü yardım faaliyetlerini ve hizmetlerini her daim takdir ettiklerini  belirtti.

Genç Kızılay Gönüllülerine  sağduyularından dolayı  teşekkür eden Rektör Levent, EBYÜ olarak Türk Kızılayının her zaman yanında olduklarını ve Türk Kızılayının gereksinimleri ve talepleri doğrultusunda her türlü desteğe bundan sonra da devam edeceklerini ifade etti.