2019 Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme Sonuçları

Yerleştirilmeye Hak Kazanan Adayların Listesine Ulaşmak için Tıklayınız.

Üniversitemizce Yerleştirilen Adaylar İçin Kabul Mektubu Üst Yazısı (Bu yazı ile birlikte sisteme kullanıcı adı ve şifrenizle giriş yaparak alacağınız elektronik kabul mektubu çıktısı kabul mektubu niteliğindedir.)

Kişisel Yerleştirme Sonuç Sayfasına Ulaşmak için Tıklayınız (Sonuç sayfasına erişim için kullanıcı adınız, e-posta adresiniz veya yabancı uyruklu öğrenci numaranız; şifreniz, başvuru esnasında oluşturulan ve size bildirilen şifredir.)

Kayıt Kılavuzuna Ulaşmak için Tıklayınız.

Yabancı Uyruklu Öğrenci Yerleştirme İşlemleri sonucunda kayıt yaptırmaya hak kazanan adayların kesin kayıt işlemleri 26 – 29 Ağustos 2019 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığı’nda yapılacaktır. Detaylı bilgi için lütfen kayıt kılavuzunu inceleyiniz.

Gerçeğe aykırı beyanda bulunarak yerleştirilen adayların kaydı yapılmayacaktır, bu durumdaki öğrenciler daha sonra herhangi bir hak iddia edemezler.

Belirtilen tarihler arasında kaydını yaptırmayan adaylar, herhangi bir hak iddia edemezler.

* İlanda ve kayıt kılavuzunda güncellemeler olabilmektedir. Bu nedenle belirli aralıklarla kontrol ediniz.

İlan Son Güncellenme Tarihi: 07/8/2019 / 12:00