12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası Etkinlikleri Sona Erdi

12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası nedeniyle Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından hazırlanılan etkinlikler programı sona erdi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından düzenlenen 12-18 Mayıs Hemşirelik Haftası etkinlikleri programı, alanında uzman konukların online konferansları ve çeşitli etkinlikler ile yedi gün sürdü.  Açılış programının ardından devam eden etkinliklerin 2. gününde bugünden Geleceğe Dijital Hemşirelik temalı webinar gerçekleşirken, 3. gününde Dünya Hemşireleri İçin Öncü Ses: Uluslararası Hemşireler Birliği (ICN) ve Teması, Geleceğin Sağlık Bakımında Öncü Ses: Öğrenci-Öğretici, Sağlık Bakımında Öncü Ses: Pandemiyle Mücadele eden Hemşireler konularında webinarlar verildi. 4. gün de Covid 19 da Enfeksiyon Kontrol Hemşiresi, Fark Yaratan Öncü Mezun 2013’ten 2021’e adlı konferanslar verilirken, Program 5. Gününde bayramlaşma, Covid 19’a İnat Kahkaha ve Gülümseme Yogası, Müzik ve Ruha Dokunuş, Dinleyelim ve Söyleyelim etkinlikleri ile devam etti. 6. ve son günde ise Geleceğin Sağlık Bakımı İçin Bir Vizyon: Pandeminin Pekiştirdikleri Çoklu Zekâ-Bilişim Güçlendirme-İnavasyon Hayata Dair Okumalar adlı webinarın ardından etkinlikler, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’in de katılımıyla gerçekleştirilen Sağlık Çalışanı Hatıra Ormanına Fidan Dikimi etkinliği ile son buldu. Rektör Levent, bir hafta süren etkinliklerden dolayı Sağlık Bilimleri Fakültesine teşekkürlerini iletti.