10 Nisan Polis Haftası Münasebetiyle Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Akın Levent Erzincan İl Emniyet Müdürlüğüne Ziyarette Bulundu

10 Nisan 1845 yılında temelleri atılan Polis Teşkilatı’nın 176. yıl dönümü kapsamında Erzincan Valisi Sayın Vali Makas, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve Erzincan İl Protokolü Erzincan İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret etti. Ziyarette Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. H. Ferit Bayata da hazır bulundu. Ziyaret kapsamında Rektör Levent ve Erzincan İl Protokolü, gece gündüz demeden teşkilatın her kademesinde görev yapan fedakâr emniyet mensuplarının Polis Haftasını kutlarken,İl Emniyet Müdürü Bülent Şensoy da  ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.