1. Ar Ge Proje Pazarı’nda Üniversitemiz Öğretim Üyelerine Ödül

20/05/2022-21/05/2022 tarihlerinde Yozgat Bozok Üniversitesi  ev sahipliğinde  düzenlenen Anadolu Üniversiteler Birliği 1. Ar Ge Proje Pazarı etkinliğinde Türkiye’nin çeşitli alanlarda gelişmesine katkı sağlayan birçok öğrenci, akademisyen, şirket çalışanı ve bağımsız proje geliştiricisinin buluşturulması hedeflenmektedir. Bu amaçla yola çıkan 1. Arge Proje Pazarı etkinliği, belli değerlendirmelere tabi tutulmuş ve TÜBİTAK tarafından desteklenmiştir.

Bu amaçla 1. Arge Proje Pazarı’na projeleri ile katılan Üniversitemiz öğretim üyelerinden Prof. Dr. Çağrı Çırak Tübitak Projeleri Jüri Özel Ödülü’ne layık görülürken, Dr. Öğr. Üyesi Burçin Türkmenoğlu da  Sağlık ve Biyoteknoloji alanında Mansiyon ödülünün sahibi olmuştur.

Kendilerini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.