Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Değerlendirme Takımı Üyeleri’nden Rektörümüze Ziyaret

Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) kapsamında 4-7 Aralık 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan saha ziyareti öncesinde Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) değerlendirme takımı üyeleri, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti. Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak, Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel ile birlikte makamında değerlendirici takım üyelerini ağırladı. Ege Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Prof. Dr. Hakan Atılgan, Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Engin Şahna, Eskişehir Teknik Üniversitesi Fen Fakültesinden Prof. Dr. Berna Yazıcı, Afyon Kocatepe Üniversitesinden Prof. Dr. Gürbüz Ocak, Bandırma On Yedi Eylül Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesinden Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu, Karabük Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Prof. Dr. Tülay Ekemen Keskin, İdari Değerlendirici Olarak Altay Yazılım Savunma Endüstriyel Sanayi ve Tic .A.Ş.’ den Tuncay Arif İbiş, öğrenci değerlendirici olarak Bahçeşehir Üniversitesi İngilizce Öğretmenliği 3.Sınıf Öğrencisi Evra Gürbüz ve gözlemci olarak İstanbul Arel Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesi’nden Arş. Gör. Sena Çatal, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i Değerlendirici Takım Üyeleri olarak ziyaret ettiler. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Kurumsal Akreditasyon Programı” değerlendirme ekibine çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti. Rektör Levent, üniversitemiz bünyesinde bulunan tüm birimlerin her geçen gün kalite standartlarını bir üst seviyeye çıkarmaya gayret ettiğini ifade etti.