YÖKAK 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı`nda Üniversitemizin Toplumsal Katkı Alanındaki Örnek Uygulamaları Sunuldu

25-26 Nisan tarihlerinde Ankara’da gerçekleştirilen YÖKAK 2024 Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansı`nda Üniversitemizin Toplumsal Katkı ile ilgili örnek uygulamaları Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız, Öğr. Gör. Nilgün Nursu Tekay ve Öğr. Gör. Dr. Y. Volkan Baysal’ın yazarlığında “Yükseköğretimde Toplumsal Katkı Faaliyetlerinin Analizi ve İyi Uygulama Örnekleri” başlığıyla bildiri olarak katılımcılara aktarıldı. Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız’ın sözlü olarak sunduğu bildiride  Üniversitemizin toplumsal katkı kataloğu, web sitesi, tanıtım videosu, çalıştay, birim ve kişi bazlı toplumsal katkı ödülleri örnek uygulama olarak tanıtıldı.