YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç Erzincan’da

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, YÖK Kültür Sanat Söyleşileri kapsamında düzenlenen “Edebiyat ve Toplumsal Değişme” konulu söyleşiye katılmak üzere ilimize geldi.

Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, ilk olarak Erzincan Valiliğini ziyaret etti. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. İlyas Çapoğlu’nun da katıldığı ziyarette Valilik Şeref Defterini imzalayan Prof. Dr. Saraç, daha sonra Vali Ali Arslantaş ile bir süre görüştü.

Prof. Dr. M. Yekta Saraç, Valilik ziyaretinin ardından Üniversitemiz Rektörlüğünde düzenlenen ve Atatürk, Cumhuriyet,  Erzincan, Erzurum Teknik ve Bayburt Üniversitelerinin katıldığı Bölge Rektörleri Toplantısına başkanlık etti.

Toplantı sonrası Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesine giden Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç ve beraberindekiler, yerleşkemizde incelemelerde bulundu.

Loading

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest
Email