Yıldırım Akbulut’un Kızlarından Rektör Levent’e Ziyaret

Türkiye Cumhuriyeti’nin 20. Başbakanı Yıldırım Akbulut’un kızları Prof. Dr. Çiğdem Kırca, Dr. Gülsüm Akbulut ve Prof. Dr. Lale Aktekin, Üniversite Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i makamında ziyaret etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’i ziyaretlerinde Eski Başbakanımız Yıldırım Akbulut’un kızlarına, Üniversitemiz Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Yusuf Ziya Keskin de eşlik etti.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent Yıldırım Akbulut’un kızları Prof. Dr. Çiğdem Kırca, Dr. Gülsüm Akbulut ve Prof. Dr. Lale Aktekin ile bir süre sohbet etti ve görüşmede nisan ayında üniversitemizde gerçekleştirilmesi planlanan Yıldırım Akbulut konulu panel hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu. Rektörümüz Levent, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Eski Başbakanımız Yıldırım Akbulut’un kızları ve Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Keskin’e teşekkürlerini iletti.