Yabancı Diller YO İngilizce Muafiyet Sınavı

2020-2021 eğitim-öğretim yılı “Ortak Zorunlu Yabancı Dil Dersi Muafiyet Sınavı” 21.10.2020 Çarşamba günü saat 10.00’da https://esinav.ebyu.edu.tr/ adresinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

80 sorudan oluşan sınava 10.15’ten sonra giriş yapılamayacak olup sınav süresi 100 dakika olacaktır. Sınavdan 50 ve üzeri puan alan adaylar,

2020-2021 eğitim-öğretim yılında Yabancı Dil – I ve Yabancı Dil – II derslerinden muaf sayılacaklardır.

ÖNEMLİ! Sınava girişte kullanıcı adı kısmına ÖĞRENCİ NUMARASIşifre kısmına ise T. C. KİMLİK NUMARASI veya ÖĞRENCİ NUMARASI yazılacaktır.

NOT: Bu sınava sadece 2020-2021 eğitim-öğretim yılında üniversitemize kayıt yaptıran yeni birinci sınıf öğrencileri girebilecek olup daha önceki yıllarda kayıt yaptırmış olan öğrenciler sınava girseler bile, sınavları geçersiz sayılacaktır.