VI. Turkcess 2020 Uluslararası Eğitim ve Sosyal Bilimler Konferansı

Değerli Meslektaşımız;
Siz değerli bilim insanlarını 25-27 Haziran 2020 tarihleri arasında Biruni Üniversitesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “VI. Uluslararası TURKCESS Eğitim ve Sosyal Bilimler Kongresi” başlıklı disiplinler arası kongreye davet ediyoruz. VI. TURKCESS kongresi daha önceki yıllarda Sinop, Gaziantep, Üsküp, Azerbaycan Bakü ve son olarak da İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesinde gerçekleşmiştir. 2020 yılındaki kongrenin teması “Toplum 5.0 “Akıllı Toplum” olarak belirlenmiştir. TURKCESS 2020’in hedefi; Geleceğin Akıllı Toplumunda “Bilim, Eğitim, Sanat, Etik, Estetik, Teknoloji, Yapay Zekâ, Çevre, Hukuk, Nüfus, Göç konuları araştırmacılar tarafından, yüksek nitelikli akademik bir toplantıda, dünyanın farklı bölgelerinden akademisyen ve uygulayıcılar ile tanışarak, birebir irtibatla kendi iletişim ağlarını genişletme fırsatı bulacakları bir platform sağlamaktır.
Kongre detayları www.turkcess.net adresinde mevcut olup bakabilirsiniz.
Saygılarımızla.

Düzenleme Kurulu Başkanı