Ünlü Yazar ve Fotoğraf Sanatçısı Lütfi Özgünaydın Öğrencilerimizle Buluştu

Kemaliye’nin değerli büyüklerinden olan ünlü yazar ve fotoğraf sanatçısı Lütfi Özgünaydın, 07.10.2021 tarihinde Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Konferans Salonunda, Kemaliye Hacı Ali Akın Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu ve Kemaliye Hacı Ali Akın Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizle bir araya geldi.

Özgünaydın, Yaşar Kemal, Zülfü Livaneli, Ayşe Kulin, İnci Aral ve Zeynep Oral gibi ünlü yazarlarımızın yaşam detaylarını içeren fotoğraflarla desteklediği “Edebiyat İnsanlarımız” başlıklı söyleşisiyle öğrencilerimizi güzel bir yolculuğa çıkardı. Katılımın yoğun olduğu buluşmada kendisine öğrencilerimiz tarafından üretilen dekoratif bir sanat eseri hediye edilen Özgünaydın, kendisi de öğrencilerimizin okuması için okulumuz kütüphanesine kitaplarından hediye etti. Program sonunda Özgünaydın’a Kemaliye’ye özgü işlemeli tabak hediye edildi.