Üniversitemize Kayıt Yaptırmaya Hak Kazanan Yabancı Uyruklu Öğrencilerin Dikkatine!

Erzincan TÖMER: Yabancılar İçin Türkçe Hazırlık Eğitimi Programı ve Türkçe Yeterlik Sınavı Hakkında…

Üniversitemiz ön lisans/lisans/lisansüstü programlarını tercih etmiş ve bu programlara kayıt yaptırmaya hak kazanmış yabancı uyruklu öğrenciler için Türkçe Yeterlik Sınavı 09.09.2019’da/Pazartesi saat 10.00’da TÖMER binasında yapılacaktır. Yabancı uyruklu öğrenciler, Türkçe Yeterlik Sınavı’ndan önce 02.09.2019-06.09.2019 tarihleri arasında TÖMER’e gelerek sınav için kayıt yaptırmak zorundadır.

Türkçe Yeterlik Sınavı’ndan başarılı olan yabancı uyruklu öğrenciler, kayıt yaptırdığı ön lisans/lisans/lisansüstü eğitimlerine devam edecektir. Bu sınavdan başarılı olamayan yabancı uyruklu öğrenciler, Erzincan TÖMER’de Türkçe Hazırlık Eğitimi alacaktır.

Daha fazla bilgi için: 0446 223 18 99 (Erzincan TÖMER)