Üniversitemizde “Nevruzun Dili Aşıkların Teli” Temalı Konser Verildi

Üniversitemizde “Nevruzun Dili Aşıkların Teli” temalı konser verildi. Nevruz Bayramı münasebetiyle Üniversitemiz tarafından organize edilen konser, Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Müdürlüğü Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu tarafından verildi.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve eşi Sayın Filiz Levent’in de katıldığı konser, Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde düzenlendi.  Aşık Veysel, Aşık Daimi ve Aşık Davut Sulari’den önemli eserlerin seslendirildiği konserde, Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosuyla birlikte Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü, Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Levent Ünlü de yer aldı.

Katılanların eğlenceli vakit geçirdiği konser, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent ve eşi Sayın Filiz Levent’in konseri veren Sivas Devlet Türk Halk Müziği Korosu’na çiçek takdim etmeleri ile sona erdi.