Üniversitemizde Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın Katılımı ile “YÖK Anadolu Projesi Toplantısı” Yapıldı

YÖK Anadolu Projesi kapsamında eşleştirildiğimiz Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran’ın da katılımı ile Üniversitemizde “YÖK Anadolu Projesi ” toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Rektörlük binası toplantı salonunda gerçekleşen toplantıya Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Hacettepe Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Vural Gökmen, Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. H. Ferit Bayata,  Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Mecit Kantarcı, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ertunç Dayı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Baran, Eczacılık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Öztekin Algül katıldı.

Gerçekleşen toplantıda YÖK Anadolu Projesi kapsamında genç üniversite olarak eşleştirildiğimiz Hacettepe Üniversitesi ile bugüne kadar gerçekleştirilen ve yapılaması planlanan çalışmalar değerlendirilerek fikir alışverişinde bulunuldu.