EnglishTurkish

Üniversitemizde GYS’de Tüm Adaylara 100 Puan Verilmesi Örnek Bir Uygulama Olarak Gösterildi

Üniversitemiz  tarafından, “Yükseköğretim Üst Kuruluşları ile Yükseköğretim kurumları Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği Yönetmeliği” hükümleri uyarınca Şef, Memur ve Tekniker kadrolarına atama yapmak üzere sınav açıldı. Yazılı sınav sonrası gerçekleştirilen sınavın sözlü aşaması ilgili yükseköğretim kurumu tarafından yapıldı.  5 Şef, 3 Memur ve Tekniker kadrosu için sınava giren tüm adaylara yazılı sınav sıralaması değişmemesi için 100 puan verildi. Yazılı notu yüksek olan adayların sözlü mülakatta haklarının yenmemesi açısından üniversitemiz yönetiminin herkese 100 vermesi Türkiye’nin önemli bir internet sitesi olan Memurlar. Net haberlerinde  örnek bir uygulama olarak gösterildi.