Üniversitemizde “ Gençlik ve Sosyal Medya Söyleşisi” Yapıldı

Üniversitemizde Gençlik haftası münasibiyle İl Sağlık Müdürlüğü koordinasyonunda, üniversitemiz işbirliği ile organize edilen, aynı zamanda 81 il ve üniversitede de eş zamanlı gerçekleştirilen “ Gençlik ve Sosyal Medya Söyleşisi” yapıldı.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinlikte Sosyal Hizmetler Uzmanı R. Damla Hüseyinoğlu moderatörlüğünde  EBYU Havacılık Yönetimi Dr. Öğr. Üyesi Fadime Badur, EBYÜ İİBF Sosyal Hizmet Lisans Bölümü Öğr. Gör. Kubilay İbrahim Zalanköy,  EBYÜ Mengücek Gazi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görevli Piskolog Coşkun Karakuş, EBYÜ Eğitim Fakültesi Bilgisayar Teknolojileri Bölümü Öğr. Gör. D. Önder Yıldırım gibi ruh sağlığı, sosyal medya, bilişim güvenliği alanında uzman konuklar yer aldı.

Üniversite gençliğinin üretim odaklı sosyal medya kullanımı ve farkındalığının oluşturulması amacıyla gerçekleştirilen söyleşide “sosyal medya ne kadar gerçek, ne kadar sanal” konuları tartışıldı.