Üniversitemizde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 2022 Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemizde Doğu Anadolu Kariyer Fuarı (DAKAF) 2022 değerlendirme toplantısı yapıldı.

Üniversite-Kamu-Sanayi işbirliği çerçevesinde gerçekleştirilen toplantı, Rektörlük Toplantı Salonu’nda düzenlendi. Toplantıya Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Âdem Başıbüyük, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Sayın Ahmet Tanoğlu ve Organize Sanayi Bölge Müdürü Sayın Ömer Faruk Nayman katıldı.

Üniversitemiz “Kariyer Merkezi Uygulama ve Araştırma Merkezi” müdürü Doktor Öğretim Üyesi Salih Aka’nın sunum yaptığı toplantıda, 7-8 Mart 2022’de Erzurum’da düzenlenecek olan DAKAF’a üye üniversite olarak, Üniversitemiz tarafından verilebilecek katkılar konusunda kamu ve sanayiyle birlikte bir değerlendirme yapıldı.