Üniversitemizde “Çevrimiçi Gençlik” Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

EBYÜ Genç Düşünce Bilim ve Sanat Öğrenci Kulübü ve Erzincan İnsan ve Medeniyet Hareketi Derneği katkılarıyla Üniversitemizde “Çevrim-İçi Gençlik” adlı tiyatro adlı oyun sergilendi.

Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen tiyatro oyununa üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, akademisyenler, öğrenciler ve çok sayıda davetli katıldı.

Devriye Tiyatro Gurubu tarafından  ‘Teknolojinin bilinçli ve güvenli kullanımı’ temasıyla sahnelenen ve izleyenlerden büyük beğeni alan oyunun her bir sahnesinde teknoloji bağımlılığının hayatımızda oluşturduğu büyük tehlikelere vurgu yapıldı. Ekibin sözcüsü Yazar Seyfullah Şenel de yaptığı söyleşide teknoloji bağımlılığının bireysel ve toplumsal yansımalarına dikkat çekti.