Üniversitemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü “Sporda Engel Olmaz” Etkinliği Gerçekleşti

Üniversitemizde 3 Aralık Dünya Engelliler Günü haftası münasebetiyle EBYÜ Kayak Kulübü, EBYÜ Engelli Öğrenciler Birimi ve Sağlık Bilimleri Enstitüsü tarafından “Sporda Engel Olmaz” adlı etkinlik düzenlendi.

Yalnızbağ Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinliğe  Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Prof. Dr. Çağrı Çırak, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Şat ve özel sporcular katıldı.

Engelli Öğrenci Birim Temsilcisi Safiye Yılmaz, Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak, Prof. Dr. Papatya Karakurt, Doç. Dr. Filiz Yangılar programda günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı. Etkinlikte özel sporcular, çeşitli spor dallarında üniversitemiz genç gönüllüleri ile birlikte  spor etkinliği gerçekleştirdi.