Üniversitemizde “3 Aralık Dünya Engelliler Günü” Etkinliği Düzenlendi

3 Aralık Dünya Engelliler Günü münasebetiyle EBYU Engelli Öğrenci Birimi, EBYU Kayak Kulübü, EBYU Evliya Çelebi Seyahat Turizm ve Gastronomi Kulübü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından etkinlik düzenlendi.

Üniversitemiz Yalnızbağ Yerleşkesi Spor Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte  üniversitemiz engelli öğrencileri ve Milli Eğitime bağlı özel eğitim okullarından katılan öğrenciler  tırmanış, futbol, voleybol ve bocce gibi spor faaliyetleri yaptı.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Cemalettin Budak ve Turizm Meslek Yüksek Okulu Öğretim Üyesi Necibe Şen nezaretinde kulüp öğrencileri tarafından gerçekleşen programda  Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr.  Papatya Karakurt da  Dünya Engelliler Günü konuşması yaparak  engelin  gönülde olmaması temennisinde bulundu.

Programa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Engelli Öğrenci Birim Koordinatörü Prof. Dr. Papatya Karakurt, Spor Bilimleri Fakültesi Prof. Dr. Mergül Çolak, Öğretim Üyeleri ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü personeli katılım sağladı.