Üniversitemiz ve Türkiye İş Bankası Arasında “Maaş ve Promosyon Sözleşmesi” İmzalandı

Üniversitemiz ile Türkiye İş Bankası Erzincan Şubesi arasında akademik ve idari personelimize maaş ve promosyon ödemesine yönelik   sözleşme  imzalandı.

Genel Sekreterlik makamında düzenlenen imza törenine Genel Sekreterimiz Doç. Dr. M. Cihat Özgenel ve Türkiye İş Bankası Şube Müdürü İlker Mehmet Sağlam  katıldı.

Yapılan promosyon ihalesinde en yüksek teklifi veren Türkiye İş Bankası ile yapılan anlaşma kapsamında Üniversitemiz çalışanlarının maaş ödemesi 3 (üç) yıl süre ile Türkiye İş Bankasından yapılacak, personelimiz aynı zamanda bir defaya mahsus olmak üzere bankadan kişi başı 32.457 (otuz iki bin dört yüz elli yedi bin) TL promosyon tutarı alacak.

Törende Genel Sekreterimiz Cihat Özgenel, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi personel maaşlarının ve promosyon ücretlerinin Ekim ayı itibariyle Türkiye İş Bankasına yatacağını belirterek, yeni bankanın personelimize hayırlı olması temennisinde bulundu.