Üniversitemiz Üst Yönetimine Kalite Koordinatörlüğü Tarafından Memnuniyet Anketleri Değerlendirme Sunumu Yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında iç paydaşların (öğrenci, akademik ve idari personel) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda, Üniversitemiz Kalite Koordinatörlüğü tarafından toplantı gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. Adem Başıbüyük, Prof. Dr. Çağrı Çırak ve Genel Sekreter Doç. Dr. M. Cihat Özgenel’in katıldığı toplantıda, Kalite Koordinatör Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi M. Kürşat Öksüz tarafından sunum yapıldı. Toplantıda Kalite Koordinatörlüğü Uzman Üyeleri Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız, Öğr. Gör. Nilgün Nursu Tekay ve Öğr. Gör. Y. Volkan Baysal yer aldı.

Toplantıda anket sonuçlarından elde edilen geri bildirimler doğrultusunda akademik ve idari personeller ile öğrencilerin beklentileri ve yapılacak olan iyileştirme faaliyetleri ile  anketlerin birim bazında değerlendirilmesinin yapılacağı birim ziyaret takvimi ve programı görüşüldü. Açık uçlu sorulara verilen cevaplar anonim olarak raporlanarak üst yönetime iletildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent anket sonuçlarını ayrıntılı bir şekilde inceleyerek yapılması gereken iyileştirmeler hususunda üst yönetimle istişarede bulundu.  Gerçekleştirilen iyileştirme çalışmalarının anket sonuçlarına olumlu yansımasının memnuniyet verici olduğunu belirten Rektör Levent, başarılı çalışmaların artarak devam etmesi temennisinde bulunarak, yapılan çalışmalar ve sunum için Kalite Koordinatörlüğüne teşekkürlerini iletti.

Akademik Personel Memnuniyet Anketi Özet Raporu

İdari Personel Memnuniyet Anketi Özet Raporu