Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Tarafından 45. Turizm Haftası Etkinlikleri Düzenlendi

15-22 Nisan Turizm haftası nedeniyle Üniversitemiz Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu tarafından 45. Turizm Haftası Etkinlikleri yapıldı. 19-22 Nisan 2021 tarihleri arsında gerçekleşen etkinliklerde alanında uzman konukların konuşmacı olarak yer aldığı seminerler verildi.

Turizm ve Otelcilik MYO öğretim elamanlarının moderatörlüğünü yaptığı seminerlerde Antalya Gastronomi ve Eğitimciler Birliği Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Şef Erkan Aşçı, “Otellerde Mutfak Planlama”, Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden Dr. Öğr Üyesi Ali Cingöz “Gıda İsrafı”, tarihçi, yazar ve profesyonel turist rehberi Kerim Kuvetli “Türkiye’de Turist Rehberliği Mesleği” ve  Aksular Otel / Trabzon Oteller Birliği ve Turizm Geliştirme Derneği kurucu üyesi Murat Başer “Turizmde Sürdürülebilirlik ve Pandemi Süreci” konuları hakkında konuşmalarıyla katılımcıları bilgilendirdi.