Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi Tarafından Öğrencilerimizle “Hobilerinizi İşe Çevirin” Konulu Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi katkıları ile “Hobilerinizi İşe Çevirin” konulu Avrupa Birliği (AB) gençlik projesi özelinde AB Gençlik Projeleri ile alakalı öğrencilerimizle bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Üniversitemiz Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre ve Kültür Merkezinde, 15 Ekim 2021 tarihinde gerçekleştirilen toplantıda, proje kapsamında ülkemizde bulunan Polonya, Romanya, Yunanistan ve Slovakya uyruklu katılımcıların eşliğinde bir sunum yapıldı. Ardından öğrencilerimizin katılımı ile soru cevap şeklinde devam eden toplantıda öğrencilerin AB Gençlik Projeleri hakkında merak ettikleri sorular cevaplandırıldı.