Üniversitemiz Tarafından Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KÜSİ) Çerçevesinde ATT Tekstil San. ve Tic. A.Ş. Fabrikasına “Yönetimde Etkili İletişim” Eğitimi Verildi

ATT Tekstil Fabrikası, Kamu-Üniversite-Sanayi İş Birliği (KÜSİ) çerçevesinde iş süreçlerinin her aşamasında kaliteyi yakalamak için Üniversitemizden “Yönetimde Etkili İletişim” eğitimi aldı.

Organize Sanayi Bölgesinde bulunan ATT Tekstil Fabrikasında gerçekleşen eğitim,  Üniversitemiz Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünde görev yapmakta olan Öğr. Gör. Dr. Fatih Ceylan tarafından verildi.  Fabrikada yönetici pozisyonunda çalışmakta olan (şef, üretim müdürü…vb.) toplam 20 kişiye verilen eğitimde ast-üst ilişkisinde etkili ve doğru iletişim yöntemleri anlatıldı. Sunumun ardından eğitim, pratik iş süreçlerinde yaşanan iletişim problemleriyle ilgili soru-cevap şeklinde oluşan son bölümle tamamlandı.

Eğitim sonunda katılıcıların büyük bir çoğunluğu ilk defa bir iletişim eğitimi aldığını belirterek verilen eğitimden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Eğitimi düzenlenmesini sağlayan Fabrika Müdürü Kerim Arslan da   “Biz işin pratik boyutundayız. İşletmemizde ‘etkili iletişim’ olgusunu yaygınlaştırarak daha kaliteli bir iş yapmak adına böyle bir eğitim düzenledik. Bu eğitim gerçekleşmesinde katkılarından dolayı Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine ve Öğr. Gör. Dr. Fatih Ceylan’a teşekkür ederim” dedi.