Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık Görevine Prof. Dr. Murat Şat Atandı

Üniversitemiz bünyesinde  2012 yılında kurulmuş olan  Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO),  Spor Bilimleri Fakültesi olmasının ardından Spor Bilimleri Fakültesi dekanlık görevine Prof. Dr. Murat Şat atandı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlık görevine atanan Prof. Dr. Murat Şat’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Spor Bilimleri Fakültesi Dekanlığında gerçekleştirilen ziyarette Rektör Levent’e Üniversitemiz Rektör Yardımcısı  Prof. Dr. A. Ercan Ekinci eşlik etti.

Ziyarette Rektör Levent, Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulunda müdürlük görevinde bulunan Doç. Dr. Eser Ağgön’e de yüksekokula yaptığı katkılardan dolayı teşekkürlerini sunarken, Dekan Şat’a da yeni görevinin hayırlı olmasını temenni ederek  çalışmalarında başarılar diledi.