Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Tarafından “Zaman Yönetimi” Semineri Düzenlendi

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından 2020-2021 Bahar Dönemi Bilimsel, Sosyal ve Toplumsal Katkı Etkinlikleri kapsamında; 06 Nisan 2021 tarihinde “Zaman Yönetimi” konulu çevirim içi seminer düzenlendi.

Dokuz Eylül Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Şeyda Seren İntepeler’ in konuşmacı olarak yer aldığı seminere fakültemiz dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer, akademik personel, öğrencilerin ve YouTube kanalından izleyicilerin katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Şeyda Seren İntepeler zamanın herkes için farklı anlamlar ifade ettiğini belirterek;  zaman yönetimine olumsuz etki eden hatalı düşünme, çalışma ortamının düzeni, TV ve mobil cihaz bağımlılığı, işkoliklik, acelecilik, telefon görüşmeleri, yetki devrinde bulunmama, unutkanlık ve beklerken zaman kaybetme gibi unsurlara değindi. Etkin zaman yönetimi için; önceliklerin sıralanması, plan yapılması ve acil durumların göz önünde bulundurulmasının gerekliliğini vurguladı.

Katılımcıların da görüş ve sorularını yönelttiği seminerin sonunda Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nadiye Özer,  Prof. Dr. Şeyda Seren İntepeler’e teşekkür belgesi takdim etti.