Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent “Yaşama Dair” Programına Konuk Oldu

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan’ın yerel televizyonu Can TV24’te yayınlanan “Yaşama Dair” programına konuk oldu ve program sunucusu gazeteci Oktay Kılınç’ın sorularını yanıtladı.

01 Ocak 2021’de Can TV24 ‘de yayınlanan “Yaşama Dair” programının bu haftaki konuğu Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent oldu. Skype  üzerinden programa katılan Rektör Levent, Üniversitemizin  genel durumunu ve Koronavirüs sürecinde Üniversitemizi anlattı. Programda ilk olarak Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin hedeflerine ilişkin bilgi veren Rektör Levent,  üniversitede devam eden akademik, bilimsel çalışma ve projeler ile  açılması hedeflenen yeni fakülteler hakkında açıklamalar yaptı. Üniversitemizin dünyada ve ülkemizdeki başarılarına değinen Rektörümüz, bu başarıları daha yukarıya taşımak için gerekli çalışmaların yapıldığı ve öğretim elemanlarına her zaman desteklerini sürdürdüklerini belirtti.

“Yaşama Dair” program konuğu Rektör Prof. Dr. Akın Levent, programda Üniversitemizin Koronavirüs (COVID-19) pandemi sürecinde yaptığı faaliyetler hakkında da bilgiler verdi. Rektör Levent, Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesinin bu süreçte uzaktan eğitimi başarılı bir şekilde yürüttüğünü ve derslere öğrencilerin katılımının büyük oranda olduğu yönünde açıklamalarda bulundu. Ayrıca Üniversitemizin bu süreçte maske, temizlik, hijyen ve esnek çalışma gibi tedbirleri aldığı; eğitim ve öğretimin aksamaması için gerekli alt yapı hizmetlerinin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade etti.