Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Üniversitemiz Mezunu Şehit Sedat Sorgun’un Ailesini Ziyaret Ederek Diplomasını Verdi

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Irak’ın Gara bölgesinde şehit edilen Üniversitemiz mezunu Sedat Sorgun’un ailesini ziyaret ederek diplomasını verdi. Rektör Prof. Dr. Akın Levent,  Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Semih Okyar ile birlikte Erzurum’da Şehit Sedat Sorgun’un ailesini ziyaret etti. Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas da Sorgun ailesine taziye dileklerini telefonla iletti. Ziyaret esnasında Rektör Levent, 2013 yılında üniversitemizden mezun olan  Sedat Sorgun’un diplomasını  ailesine teslim ederken, Sorgun ailesini Son Başbakanımız Sayın Binali Yıldırım ile telefonda görüştürdü. Telefon ile Sedat Sorgun’un babası Nihat Sorgun ile görüşen Sayın Yıldırım, acılarını paylaştıklarını dile getirerek, Şehit Sedat Sorgun’un gönlümüzde yaşayacağını belirtti. Sorgun ailesi, Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Erzurum Jandarma Bölge Komutanı Semih Okyar’a  teşekkür ederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.