Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, OSB’de Bulunan İnci Viyol Firmasını Ziyaret Etti

Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan Organize Sanayi Bölgesi’nde bulunan İnci Viyol firmasına ziyarette bulundu. Ziyarette Üniversitemiz Rektör Yardımcıları Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, Prof. Dr. M. Fatih Ertugay, Prof. Dr. Adem Başıbüyük ve Üniversitemiz Genel Sekreteri Doç. Dr. M. Cihat Özgenel de hazır bulundu.

Ziyaret ile Üniversitemiz üst yönetimi ve Rektör Levent, İnci Viyol firmasının çalışmaları hakkında bilgi alarak, çalışmaları yerinde inceledi. Konuyla ilgili olarak Rektör Levent, “Biz Üniversite olarak Kamu-Sanayi-Üniversite işbirliğine çok önem verdiğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bu bağlamda daha önce de bu tip ziyaretlerde bulunduk. Bugün de İnci Viyol firmasını ziyaret ederek hem firmayı yakından tanıma hem de ortak işbirliği yapma konularında fikirler edindik”, dedi.

gallery grid image