Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’nin Açılış Galasına Katıldı

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erzincan’ın Düşman İşgalinden Kurtuluşunun 104. Yıldönümü etkinlikleri kapsamında gerçekleşen ve Üniversitemizin ev sahipliği yaptığı Erzincan Kültür ve Sanat Günleri’nin açılış galasına katıldı.

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Prof. Dr. Erdoğan Büyükkasap Kongre Salonu’nda düzenlenen açılış galasına; Erzincan Valisi Sayın Mehmet Makas, Erzincan Milletvekili Sayın Burhan Çakır, Erzincan Belediye Başkanı Sayın Bekir Aksun, Üniversitemiz Rektörü Sayın Prof. Dr. Akın Levent, Vali Yardımcıları Hüseyin Remzi Konak, Mehmet Deniz Arabacı ve Yunus Emre Temel, Erzincan İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, İl Genel Meclis Başkanı Bekir Yıldız, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci, kamu kurum ve kuruluşlarının il müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

Gala açılış konuşmalarının ardından gala açılışının kurdele kesimi yapılarak 26- 31 Ocak 2022 tarihleri arasında gerçekleşen “Erzincan’da Kış Fotoğraf Maratonu”nda dereceye giren fotoğrafların sergilendiği fotoğraf sergisi gezildi. Daha sonra Erzincan İl Protokolü ve davetliler, Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları tarafından sahnelenen “Eskicinin Tazesi” isimli tiyatro oyununu izledi. Usta tiyatrocular tarafından sergilenin oyun, seyirciler tarafından büyük ilgi gördü. Gala gecesi, fotoğraf çekimi ile son buldu.