Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ ı Makamında Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, YÖK Anadolu Projesi değerlendirme toplantısına katılımın ardından “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında genç üniversite olarak eşleştirildiğimiz Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ı makamında ziyaret etti.

Gerçekleşen ziyarette “YÖK Anadolu Projesi” kapsamında Genç Üniversite olan Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi ve kıdemli Erciyes Üniversitesi arasındaki işbirliği konuları görüşüldü. Üniversitemiz hakkında bilgi veren Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış’ a proje kapsamında Erciyes Üniversite ile eşleştirilmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Çalış da bu proje ile iki üniversitenin de bilime ve eğitime önemli katkıları olacağını belirterek eşleştirmenin her iki üniversitesi için hayırlı olması temennisinde bulundu.