Üniversitemiz Rektörü Kemah Meslek Yüksekokulunu Ziyaret Etti

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent fakülte ve meslek yüksekokul ziyaretlerine Kemah   Meslek Yüksekokulu ile devam etti.

Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci de Rektörümüze eşlik ettiği ziyarette Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Etem Osma, akademisyenler ve idari personel hazır bulundu.

Okul ziyaretleri kapsamında Kemah Meslek Yüksekokulunda bulunan Rektör Levent, Kemah Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Etem Osma ile okul hakkında görüşerek okul hakkında bilgi alış-verişinde bulundu.

Öğrenciler ile de görüşme fırsatı bulan rektörümüz onlar ile sohbet ederek, üniversitemiz ve Kemah Meslek Yüksekokulu hakkındaki görüşlerini dinledi.  Rektör Levent; “Merkezdeki kampüslerindeki okullarımız kadar ilçelerdeki okulları da önemsiyoruz. Bu nedenle sizlerin ilçelerimizde  ve okulumuzda rahat ve güvende hissetmeniz için üniversite olarak her türlü imkanı sizlere sunmaya gayret gösteriyoruz.” dedi.  Öğrenciler de Rektörümüzün ziyaretinden dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent ve Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. A. Ercan Ekinci’ ye teşekkürlerini ilettiler.