Üniversitemiz Rektör Yardımcılığı Görevine Prof. Dr. A. Ercan Ekinci Atandı

Üniversitemiz  Rektör Yardımcılığı görevine Üniversitemiz Fen Edebiyat Fakültesi  Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. A.Ercan Ekinci atandı.

Rektörlük makamında yapılan törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Adnan Özel, Genel Sekreter Dr. Öğr. Üyesi H. Ferit Bayata katıldı.

Rektör Prof. Dr. Levent,  daha önce de Üniversitemiz genel sekreterlik görevinde de  bulunan Prof. Dr. Ali Ercan Ekinci’ye yeni görevinde başarılar dileyerek gerçekleştirilen atamanın Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesine hayırlı olması temennisinde bulundu.

Prof. Dr. A. Ercan Ekinci de , “Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Akın Levent’e böylesi önemli bir görevi şahsıma tevdi etmesinden dolayı çok teşekkür ediyorum. Hem üniversitemiz, hem şehrimiz, için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.