Üniversitemiz Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri MYO ve Refahiye MYO Tarafından “İletişim” Söyleşisi Gerçekleşti

Üniversitemiz Refahiye Bahar Yıldırım Sağlık Hizmetleri MYO ve Refahiye MYO tarafından çevrimiçi “İletişim” söyleşisi gerçekleşti

Moderatörlüğünü Refahiye Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları Öğr. Gör. Asuman Özkaya ve Öğr. Gör Emrah Ağgön’ün yaptığı ve Uzman Klinik Psikolog ve Psikoterapist Bülent Sarıkaya tarafında verilen söyleşide doğru iletişim için yapılması gereken şeyler ve yanlış iletişim hatalarına değinildi.

Söyleşide Uzman Klinik Psikolog ve Psikoterapist Bülent Sarıkaya,  iletişimin temel amacının  anlaşılmak ve önemsenmek olduğunu belirterek psikoterapi ve iletişimin ana kaynağının empati olduğuna dikkat çekti. Ayrıca insanların empati kurmada yetersiz olduğunu dile getiren Sarıkaya, empati doğru kurulduğunda ilişkilerin de güçleneceğini söyledi.  Program sonunda Sarıkaya, katılımcılardan gelen soruları cevapladı.