Üniversitemiz Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Taner Uluçay’dan Uluslararası Etkinlik

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi, Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Taner Uluçay, Bosna Hersek’in başkenti Saraybosna’da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle gençlik konseri düzenledi. Saraybosna Büyükelçiliği himayesinde Saraybosna Eğitim Müşavirliği, Yunus Emre Enstitüsü ve Uluslararası Saraybosna Üniversitesi işbirliği ile gerçekleştirilen konsere; Türkiye’nin Saraybosna Büyükelçisi Sadık Babür Girgin, Saraybosna Eğitim Müşaviri Faruk Berat Akçeşme, Saraybosna Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Mehmet Akif Yaman, Saraybosna ataşeleri, Türkiye ve Bosna Hersek kurum yetkilileri ile çok sayıda davetli katıldı. Bosna Hersek Silahlı Kuvvetleri Orduevinde verilen konserde öğrenciler Türkçe ve Boşnakça şarkılar seslendirdi. Eğlenceli ve duygulu anların yaşandığı konser büyük ilgi gördü. Programın sonunda Büyükelçi, konserin şefi Dr. Öğr. Üyesi Taner Uluçay’a çiçek takdim ederek teşekkürlerini dile getirdi.